duminică, 14 august 2011

Pulpe de pui prajite, la cuptor, cu legume si supa

Aceasta este o reteta gasita intr-o revista mai veche.
Dureaza destul de mult pana cand este gata, insa, daca aveti timp si rabdare sa o faceti, cu siguranta va veti bucura de rezultat.


6 pulpe dezosate se spala, se condimenteaza cu sare si piper si se pun la prajit un unt sau in ulei. Cand sunt de jumatate prajite, se scot si se pun pe o farfurie. Puteti sa puneti pe farfurie, in prealabil, un servetel de hartie care sa absoarba din ulei.


Dupa ce se scot pulpele, se pun la prajit o parte din legume: doi ardei grasi taiati felii, 3 morcovi taiati  pe lung si 3 cepe potrivite taiate in 2 sau in 4.

Cand legumele au inceput sa se inmoaie, se pun inapoi pulpele si circa 1/2 litri de supa de pui. Daca nu aveti supa de pui, puneti la fiert 1/2 litri de apa cu o jumatate de cub de concentrat pentru supa de pui. Cand a inceput sa fiarba, amestecul rezultat se torna peste legume si carne si se lasa pe foc inca 3-5 minute.
Se ia vasul de pe foc si compozitia se toarna, intr-un vas de yena. Se aduga cateva rosii cherry taiate in doua, sau rosii obisnuite taiate felii si se da la cuptor pentru circa 30-40 minute.

Pofta buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu