A durat ceva vreme pana a fost gata, insa toata lumea a fost multumita de cum a iesit, mai ales ca unele ingrediente au fost culese chiar de ei din gradina.
Astfel, s-au cules si s-au taiat 2 cepe rosii mari, 2 ardei grasi, 2 morcovi si un ardei iute. S-au pus la calit in ulei impreuna cu o cana plina de boabe de mazare, sare si piper.
Dupa ce legumele s-au inmuiat, s-a adaugat carnea taiata bucati- aproximativ 1 kg si s-a lasat si ea la calit pana cand s-a inmuiat si si-a schimbat culoarea. S-a adaugat apa pana cand ceaunul s-au umplut si s-a lasat la fiert.
Cu aproximativ 15-20 minute inainte sa fie gata, s-au mai pus in compozitie 4 rosii taiate bucati, 4 cartofi taiati , cateva frunze de leustean si cateva de dafin si pasta de gulas, din tub.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu