duminică, 1 aprilie 2012

Supa de salata verde cu bucatele de slanina

Cum Pisi este un mare fan al acestei supe, nu putea lasa primavara sa treaca fara sa incerce si el o portie. Si cum, "putina slanina nu strica", a si imbunatatit-o cu soric si jumari.

Procesul nu este foarte complicat si se pare ca succesul este garantat.

Pentru inceput, a taiat cateva buctele de slanina pe care le-a pus intr-o oala la topit.

Dupa ce au inceput sa se topeasca, a adauga 2 fire de ceapa tocata, 3-4 catei de usturoi tocati si 2 linguri de faina. Le-a lasat pe toate in oala, pe foc, pana s-a legat rantasul. Apoi a adugat vegeta, sare si piper.


A  curatat o capatana mare de salata verde, a rupt-o in bucati pe care le-a pus in oala, a adaugat apa si le-a lasat pe toate la fiert 10-15 minute.
Cand supa a fost fiarta, a adaugat 300 ml smantana si 100 ml lapte.

Pisi spune ca a fost nemaipomenita- si a si demonstrat prin numarul de farfurii mancate:P

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu