miercuri, 6 aprilie 2011

Creier de porc cu cartofi si broccoli

Stiu ca, pentru multi, creierul nu  e tocmai mancarea preferata. Noua insa ne place foarte mult si il gatim in mai multe feluri.

De regula luam o punga de circa 1kg,  din supermarchet, din care Pisi scoate bucatile de creier, le spala, le curata si le pune la stors. Dupa aceea le pune putin la fiert in apa cu sare. Nu trebuie lasate mult la fiert ca sa nu se sfarame.

Separat se pun la fiert cartofi si broccoli in apa cu sare si eventual putin ulei de masline.

Dupa ce bucatile de creier sunt fierte, se pun la prajit in ulei. Se pot  pune la prajit asa, pur si simplu, sau se pot praji pane.


Bucatile prajite se servesc cu cartofii si cu broccoli fierti, peste care se pun cubulete de unt.



Pofta buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu