Din aceeasi categorie a pieptului de pui face parte si aceasta reteta.
Pentru 4 portii aveti nevoie de o caserola de piept de pui feliat, 2 dovlecei, o vanata mare, 4 rosii, cascaval si branza cu mucegai.
Pieptul de pui se spala, se sterge de apa si se pune la prajit in ulei cateva minute pe fiecare parte. Nu trebuie sa fie complet facut pentru ca urmeaza sa fie bagat la cuptor.
Rosiile se feliaza. Dovleceii si vanata se spala, se curata de coaja, se feliaza si se pun pe o farfurie, presarand sare pentru a scoate zeama din ei. Se lasa circa 30 minute.
Cascavalul se feliaza si el.
Se iau 4 vase termorezistente si se aseaza ingredientele rand pe rand: o felie de rosie, una de piept de pui, una de dovlecel, una de cascaval, una de vanata si se repeta pana cand se umplu. Deasupra se pune sare si piper, cascaval dat pe razatoare si branza de mucegai. Daca va place mai picant, se poate presara si chili.
Se baga la cuptor pentru circa 30-40 minute.
Pofta buna.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu