sâmbătă, 18 februarie 2012

Paste de orez cu piept de pui si legume

Am cumparat acum ceva vreme o punga de paste de orez din Auchan. Uitasem de ele insa, astazi le-am gasit si Pisi a si facut o reteta delicioasa in stil...evident, asiatic.
Punga de paste de orez a venit cu niste retete pe care noi le-am combinat. Esentiale au fost insa indicatiile referitoare la pregatirea pastelor. Se fierbe apa, pastele se pun intr-un bol, peste care se adauga apa clocotita si se lasa circa 5 minute, dupa care se scurg de apa.

Pisi a curatat si a taiat fasii 2 morcovi, o jumatate de dovlecel, o jumatate de ardei gras, o ceapa alba, 3 catei de usturoi si o jumatate de piept de pui.
Pieptul de pui l-a pus la prajit in ulei, apoi a adaugat legumele. A condimentat cu sare si piper, iar cand carnea si legumele au fost facute, a adaugat sos de soia.
Pastele strecurate de apa le-a pus abia la final.

Le-am servit cu sos de soia si au fost chiar foarte bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu