joi, 3 noiembrie 2011

Pulpe la cuptor cu legume colorate

Combinand culorile legumelor cu niste pulpe inferioare, a rezultat o mancare nu doar buna, dar si estetica. Sunt sigura ca, atunci cand Pisi va citi aceasta postare, va stramba din nas, dar stie si el ca, un pic de culoare face diferenta, nu doar la haine, dar si in bucatarie.


Revenind la acest fel de mancare, Pisi a folosit o jumatate de ardei gras verde, o jumatate de ardei gras rosu, un ardei iute, o cepa alba si una rosie, toate taiate felii. A mai adaugat cativa catei de usturoi, frunze de rozmarin, sare, piper si putin ulei.

Legumele le-a pus intr-un vas de Yena, si a adaugat cateva pulpe inferioare, pe care, in prealabil le-a spalat, si le-a condimentat cu sare, piper si boia. Peste toate a adaugat putin vin alb demisec.



Vasul l-a pus la cupor pentru aproximativ 40 minute. Pulpele sunt facute atunci cand prind o culoare aramie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu