luni, 5 septembrie 2011

Piept de pui cu mazare

Pisi a pregatit in aceasta dimineata, pentru birou, piept de pui cu mazare si m-am grabit sa postez reteta asta repede pana nu o uit...


Un piept de pui se taie bucatele si se pune la prajit in ulei. Cand este gata, se adauga un ardei gras mic sau o jumatate de ardei gras mare taiat felii si o jumatate de ceapa taiata marunt.
Se lasa in tigaie la prajit si, cand ardeiul si ceapa s-au inmuiat, se pune putina faina-si putina apa. Se lasa pe foc toate cateva minute.
Se mai adauga o cutie de mazare si circa 200 de ml de suc de rosii. Sau mai mult, in functie de gust. Se lasa pe foc pana se inmoaie mazarea.

Cand este gata, se mai adauga marar tocat- proaspat sau din plic si 2 catei de usturoi pisati. Se condimenteaza cu sare si piper si..e gata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu