Pentru ca tocmai ne-am intors din Delta, ce poate fi mai potrivit decat o reteta cu peste?
De aceasta data va propunem paste cu somon, o reteta foarte usoara si...delicioasa!!
Se ia o bucata de somon cruda. Eu pentru paste prefer somonul afumat care se gaseste la raioanele de peste la gramaj de 100-150 grame. La fel de bine insa, poate fi folosit somonul medalion sau rondele.
Carnea de somon se taie bucatele si se pune la prajit in ulei de masline sau in unt, impreuna cu jumatate de ceapa taiata marunt si putin usturoi.
Cand carnea a devenit de culoare alba, se adauga smantana amestecata cu putin lapte ( aproximativ 2-3 linguri de smantana si 2-3 linguri de lapte).
Se condimenteaza cu sare si piper alb macinat, precum si cu frunze de rozmarin taiate marunt. Se adauga pastele si se serveste cu frunze de salvie si, eventual, parmezan ras.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu