sâmbătă, 27 octombrie 2012

Salata calda de naut

A venit toamna, a trecut caldura si ne putem intoarce in bucatarie. Ba, e chiar bine in bucatarie, la caldura, cand afara este frig si bate vantul.

Reteta pe care v-o propunem este extrem de simpla: este pentru datile cand nu avem timp de mancaruri elaborate, cand ajungem acasa obostiti si infometati.
Nautul dintr-o cutie se toarna  intr-un vas. Se adauga  sare si piper, o ceapa rosie taiata julienne, un gogosar feliat, precum si putin ulei. Se lasa pe foc cateva minute, cat sa se incalzeasca. Se toarna apoi in farfurie, se mai poate condimenta cu putin piper proaspat, chimin si cu frunze de busuioc. Noi o servim cu paine prajita.

Aceeasi varianta de salata se poate face cu ingredientele reci, insa noi preferam aceasta salata calda.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu