sâmbătă, 27 octombrie 2012

Mic dejun cu omleta, bacon si cartofi

Pentru zilele de weekend, cand dimineata levenim in pat pana cand foamea ne obliga sa fugim la bucatarie, va propunem un mic dejun copios. Aveti nevoie de oua, bacon si cartofi. Cantitatile le alegeti voi, in functie de ce va place mai mult si de cat de foame va este.





Baconul se feliaza si se pune la prajit intr-o tigaie. Cand este gata, se scoate pe o farfurie. Ouale se sparg si se amesteca cu putin lapte. Se condimenteaza si se pune omleta la prajit in tigaie.  Cand este gata, se faramiteaza si se scoate pe o farfurie. Cartofii taiati se pun la prajit in acelasi ulei in care am facut omleta.
Cand sunt gata, toate felurile se pun pe o farfurie: baconul, omleta si cartofii prajiti. Deasupra se pune branza. Se serveste cu muraturi.

O zi frumoasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu