sâmbătă, 19 mai 2012

Gustare cu usturoi si branza de capra

Aceasta reteta am vazut-o prima data la televizor si Pisi s-a hotarat sa o faca in ciuda faptului ca eu nu sunt un mare fan al branzei de capra din cauza gustului sau intepator.

 Am descoperit  insa ca aceasta combinatie dintre usturoi si branza este foarte reusita.

Pisi a pus la copt, in cuptor, 3 caciuluii de usturoi cu tot cu coaja. Le-a lasat pana cand s-au inmuiat si apoi a scos miezul de usturoi copt, moale si maroniu si l-a amestecat cu ulei de masline si sare.

Dupa ce a scos usturoiul, a pus la copt cateva felii de paine.

Cand painea a fost prajita, a uns-o cu pasta de usturoi s i deasupra a pus bucatele de branza. Le-a dat la cuptor pana cand branza a inceput sa se topeasca, iar painea s-a rumenit pe margini.

Noi am combinat aceste bruschete cu felii de dovlecel presare cu cimbru si coapte in cuptor.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu