In ziua de astazi, de putine ori reusim sa mancam ceva de dimineata, inainte de a pleca la birou. Eu asociez micul dejun, pe de o parte, cu zilele de weekend sau cu cele de concediu, iar pe de alta parte cu omleta sau cu ochiurile cu bacon.
Asa ca, sambata sau duminica, il rog pe Pisi sa imi pregateasca un mic dejun cu oua. El se ocupa de gatit, iar eu de aranjarea in farfurie.
Pentru mine, modul de prezentare al mancarii e la fel de important ca si gustul.
Daca ochiurile sunt simplu de gatit, omleta iti ofera posibilitatea sa fii creativ :). Se poate servi cu bucatele de bacon sau de cascaval, cu codite de ceapa verde taiate, cu masline fara samburi taiate felii sau ceapa taiata julienne marunt. Toate se amesteca intr-un bol cu oule, cu sare si piper si apoi se pun in tigaie.
Nu mai ramane decat sa va ocupati de aranjarea in farfurie....de preferinta o singura farfurie din care sa mancati amandoi...un inceput ideal pentru o zi romantica..
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu