Dupa cum spuneam, vedeta lunii a fost dovlecelul. Am incercat diverse retete cu dovlecel si am descoperit ca toate erau bune. Astfel, am inceput sa vedem dovlecelul cu alti ochi.
Am inceput cu o reteta de paste..din orez. Aveam mai multe pungi de paste incepute si, cum am decis sa facem curat, le-am pregatit dupa reteta de pe ambalaj: nu le-am fiert in apa, ci am pus apa la fiert, apoi le-am pus in apa fierbinte pentru 5-7 minute.
In timp ce am eu am pregatit pastele- contributia personala la acest fel de mancare, Pisoiul a prajit cubulete din piept de pui- a folosit un piept de pui intreg, cu ceapa alba taiata julienne, un dovlecel mic taiat cubulete si bucati mari de ardei gras galben. A condimentat cu sare, piper si chili, iar la final a adaugat circa 200 ml de lapte de cocos. Puteti inlocui laptele de cocos cu smantana amestecata cu putin lapte, daca nu va place gustul dulceag.
Am amestecat pastele cu pieptul de pui si a iesit o cina delicioasa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu