duminică, 26 mai 2013

Cartofi noi cu piept de pui

Saptamana aceasta a fost, cu siguranta, saptamana cartofilor noi.

Am incercat mai multe retete, in diferite combinatii, si reteta pe care v-o propun in cele ce urmeaza este, pentru moment, in topul listei. Pisoiul s-a inspirat de la o colega de birou si ..i-a adaugat o nota personala.

Aproximativ 15 cartofi noi se spala si se curata partial de coaja, apoi se pun la fiert in apa cu sare.

Un piept de pui se spala, se taia bucati, apoi se pune la prajit in ulei. Se condimenteaza cu sare, piper, chili si garam masala- veti vedea ca pieptul de pui devine roz de la acest condiment. Cand pieptul este prajit, se adauga cateva linguri de smantana, care va crea sosul, precum si marar proaspat taiat.

Cartofii fierti se scurg de apa, apoi se adauga peste carne. Pofta buna!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu