marți, 30 iulie 2013

Piept de pui cu dovlecel, soia si miere

Ramanem la aceeasi categorie: dovlecelul.

Reteta are la baza tot pieptul de pui si dovlecelul, insa combinatia include si arome asiatice.



Orezul se fierbe si se pune la scurs. Noi folosim orez fiert in pungulite de 100-150 gr.

Pieptul de pui se pune la prajit in ulei. Se adauga sare, piper si chili. Cand pieptul de pui este facut de jumatate, se adauga bucati de ardei gras de diferite culori, o ceapa alba taiata julienne, cateva felii de dovlecel si cateva felii de zuchinni taiate bucati. Se lasa pe foc doar cateva minute, pana cand se prajesc putin. Pisoiului- si mie- ii place ca legumele sa fie mai tari, putin crocante.


La final se adauga o lingura de miere, si o lingura generoasa de sos de soia. Se amesteca pana cand mierea este topita complet, se potriveste de sare si piper, e ..voila. Este gata.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu