luni, 24 octombrie 2011

Pulpe de pui cu cartofi si legume

Pulpele de pui folosite pentru aceasta reteta pot fi crude, sau fierte- in situatia in care ati facut o supa de pui si le-ati fiert in supa cu zarzavat.

Daca sunt crude, se pun la prajit in ulei timp de cateva minute, doar ca si prinda putina culoare.

Noi punem de regula cate 2 pulpe de persoana.

Se pune la prajit o ceapa alba taiata julienne si, daca aveti si 2 cepe verzi. Cand ceapa a inceput sa devina aurie, se adauga un ardei gras taiat felii, cativa catei de usturoi si 2-3 cartofi curatati si taiati bucati. Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga pulpele.

Se pune capacul si se lasa pe foc la foc potrivit. Daca le doriti mai moi, se adauga si o jumatate de cana de supa de pui, sau apa amestecata cu un sfert de cub concentrat de supa de pui. Daca le doriti mai crocanta, se pun doar cateva linguri de supa. Se lasa pe foc pana cand cartofii si carnea s-au inmuiat.



Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu