Dupa cum bine v-ati dat deja seama, noi sunem fani paste si incercam mereu noi retete. Pisi pune condimentele ce le gaseste in frigider si care crede ca se pot combina, iar cand are dubii ma intreaba: "Draga, oare sa pun si cutare?". Intrebarea este mai mult retorica, iar raspunsul este doar consultativ. Decizia apartine doar bucatarului. :)
Ultimele paste incercate au fost niste paste fara carne, dar foarte bune.
Pentru inceput, a taiat si a pus la prajit, intr-o lingura de ulei, cateva ciuperci, iar cand acestea au inceput sa se inmoaie, a adaugat aproximativ o lingura de unt.
A mai adaugat putina vegeta, frunze uscate de busuioc, 3 catei de usuroi taiati felii, 3 fire de ceapa verde taiate, si o lingura de sos pesto.
Le-a lasat cateva minute pe foc, apoi a adugat 3 linguri de smantana. A pus peste compozitia rezultata penele fierte separat si le-a amestecat.
Se pot servi cu cascaval sau cu felii subtiri de parmezan. Noi am preferat parmezanul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu